ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού
INTIME

Για εμπλοκή της 9χρονης κόρης του αστυνομικού στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, κάνει λόγο η συνήγορος της μητέρας του παιδιού και πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου.  

Παράλληλα, η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου αναφέρει πως η οικογένεια του αστυνομικού, πρόκειται να καταθέσει αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για την διεκδίκηση της επιμέλειας του παιδιού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους "διέταξε" για άλλη μια φορά ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να "λάμψει" η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την πόρτα κλειστή βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Το οικείο περιβάλλον του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει "σαν νέο θύμα" στο νέο τους "παιχνίδι".

Άρα ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχε ανατεθεί η επιμέλεια; Για άλλη μια φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλουν ακατάλληλη την μητέρα μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως η ίδια η 19χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Περιμένουμε δικαίωση».

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Δείτε ΕΔΩτα στοιχεία του 39χρονου ο οποίος κατηγορείται για μία σειρά από σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο «βίος και πολιτεία» του αστυνομικού

«Βαρύ» παρλεθόν φαίνεται πως είχε ο 39χρονος.

O αστυνομικός είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες όπως προκύπτει και από το γεγονός ότι κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορούσε μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία» έλεγε ο 39χρονος μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 39χρονος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα αλλά η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Τον περασμένο Ιούνιο φέρεται, μάλιστα, να έχει εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Ο 39χρονος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα. Όπως σ’ αυτή όπου εικονιζόταν να πυροβολεί στόχους.

Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε πόζαρε πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφιζόταν με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του.

Τον Φεβρουάριο του 2020 έγραφε στο Facebook για την πραγματική ευτυχία και την αγάπη: Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, όμως, με απειλές και ξύλο φέρεται να εκδίδει και να κακοποιεί έναν 19χρονο κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ