ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Φολέγανδρος: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Έγκλημα Φολέγανδρος: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς
ΙΝΤΙΜΕ

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλίας, από το Βέλο Κορινθίας που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο.

H νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο ίδιος, όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Συγκλονίζει ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς

Mία φίλη της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε και απευθύνθηκε στον δολοφόνο της 26χρονης κοπέλας από το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Alpha η φίλη της Γαρυφαλλιάς, που ήταν και συνάδελφός της, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» της Γαρυφαλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ