Τραγωδία στο Λαγονήσι: Νεκρός 10χρονος - Πνίγηκε στην περιοχή «Πεύκο»
Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στο Λαγονήσι με ένα 10χρονο αγόρι να ανασύρεται νεκρό στην περιοχή «Πεύκο».
Σύμφωνα με το Λιμενικό το 10χρονο αγόρι παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ”.
Εκεί δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
Η σορός του μικρού παιδιού θα μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 10χρονου διενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
ΧΡΗΜΑ
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
ΣΠΟΡ
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
ΕΛΛΑΔΑ