ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσό βραβείο για τη SYMMETRIA στα Medical Beauty Awards 2021

Χρυσό βραβείο για τη SYMMETRIA στα Medical Beauty Awards 2021

Το διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Clinic with International Expansion”, στο πλαίσιο των Medical Beauty Awards 2021.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την επιτυχημένη παρουσία της SYMMETRIA σε διεθνές επίπεδο και τη διείσδυσή της σε ξένες αγορές. Συγκεκριμένα, εκτός από τη SYMMETRIA Bahrain και SYMMETRIA Saudi Arabia που λειτουργούν από το 2016, η SYMMETRIA συνεργάζεται με τις διακεκριμένες κλινικές Ion-Kavouni στο Λονδίνο, Praxisklinik Urania στη Ζυρίχη, το Instituto Javier de Benito στη Βαρκελώνη, την Clinique Del Mar στην Αντίμπ, καθώς και με το Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η SYMMETRIA δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005, παρέχοντας υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε από το όραμα του εμπνευστή της πλαστικού χειρουργού Δρ. Νίκου Μεταξωτού, MD, PhD, με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και με τη φιλοσοφία “Minimum Intervention, Maximum EffectTM.

Τα Medical Beauty Awards επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους στον τομέα της υγείας της ομορφιάς. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε μέσω online συστήματος αξιολόγησης από τα 33 μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.