ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: «Η Γαρυφαλλιά ήταν κόρη και αδελφή μας» - Συγκινούν οι συνάδελφοί της στον ΕΟΠΥΥ

Φολέγανδρος: «Η Γαρυφαλλιά ήταν κόρη και αδελφή μας» - Συγκινούν οι συνάδελφοί της στον ΕΟΠΥΥ
Social Media

Τα συλλυπητήριά τους προς τους οικίους της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της ενόσω βρίσκονταν σε διακοπέςεκφράζουν η διοίκηση και οι συνάδελφοί της στον ΕΟΠΥΥ

«Η Γαρυφαλλιά ήταν η κόρη και η αδελφή μας, ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και της συνεισφοράς» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συνάδελφοί της στον ΕΟΠΥΥ, εκφράζοντας τη συντριβή τους για τον αδόκητο χαμό της.

Αναλυτικά το συλληπητήριο μήνυμά τους:

«Η διοίκηση και οι συνάδελφοι της Γαρυφαλλιάς στον ΕΟΠΥΥ εκφράζουμε την οδύνη μας για τον αδόκητο χαμό της. Η Γαρυφαλλιά ήταν η κόρη και η αδελφή μας, ήταν εκείνη που βοηθούσε όπου υπήρχε ανάγκη που σεβόταν την ανθρώπινη ύπαρξη. Ο απάνθρωπος τρόπος που δολοφονήθηκε προκάλεσε συντριβή σε εμάς και σε ολόκληρη την Κορινθία».

«Η δική μας Γαρυφαλλιά, ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και της συνεισφοράς, ξεπερνούσε τις τυπικές της αρμοδιότητες στο φαρμακείο και με όλες τις δυνάμεις της, συμπαραστεκόταν και συνέδραμε όπου υπήρχε ανάγκη. Δεν χωρεί αμφιβολία πως σε εμάς αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και στην οικογένεια της ανείπωτο πόνο. Στην οικογένεια σου και στους οικείους σου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

H νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο ίδιος, όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Η κηδεία της 26χρονης, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης την περασμένη Δευτέρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Βέλο Κορινθίας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς

Mία φίλη της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε και απευθύνθηκε στον δολοφόνο της 26χρονης κοπέλας από το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Alpha η φίλη της Γαρυφαλλιάς, που ήταν και συνάδελφός της, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» της Γαρυφαλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ