Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 13χρονης από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 19 Ιουλίου.
To «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της σήμερα, Πέμπτη, προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Η Στέλλα-Νίκη Θ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ασπρόμαυρο σορτς παντελόνι, μια ροζ μπλούζα και ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Άνεμοι 8 μποφόρ με ριπές ακόμη και έως 120 χλμ/ώρα σήμερα και αύριο - Δείτε χάρτες του meteo
12:50
Το «Top Gear» επιστρέφει στο BBC τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα του Φρέντι Φλίντοφ
12:37
Επίσκεψη Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Στο επίκεντρο η επαναλειτουργία της Χάλκης
12:36
Ο πρόεδρος της Fed δεν έχει αποκαλύψει τι πιστεύει για τα επιτόκια - Τι θα αποφασίσει σήμερα
12:29