ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία σε τροχαίο στην Καβάλα: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

Τραγωδία σε τροχαίο στην Καβάλα: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες
ΙΝΤΙΜΕ

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον τρία ακόμα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Καβάλα, έξω από νυχτερινό κέντρο όπου γινόταν γαμήλιο γλέντι, στην οδό Αμερικανικού Σταυρού, στο ύψος του στατοπέδου Ασημακοπούλου.

Νεκρός σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είναι ο οδηγός μοτοσυκλέτας που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας μερσεντές, και δύο ακόμα άτομα που φέρεται να περίμεναν στο πεζοδρόμιο για να μπούν στο κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό σάιτ proininews.grτρεις ακόμα καλεσμένοι, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μηχανή που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δυο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για πέντε τραυματίες, ορισμένοι από τους οποίους είναι σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 ασθενοφόρα καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ