Σε εξέλιξη η φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας - Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια
Στη σύλληψη άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατηγορείται πως είναι ο υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλέντζι (Κορινθία), προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου.
Όσον αφορά στο πύρινο μέτωπο, τις ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο Καλέντζι συνδράμουν από νωρίς σήμερα το πρωί αεροπλάνα και ελικόπτερα, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν ακόμη υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Πάρος: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της πισίνας που πνίγηκε ο 4χρονος - Συνεχίζεται η έρευνα
18:32
Αρχαίο ρωμαϊκό ναυάγιο ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά των ακτών της Σικελίας
18:20
Σύρος: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στον Γαλησσά
18:07
Παρέμβαση εισαγγελέα για την προσγείωση ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο της Μήλου
17:55