ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Η διευκρίνιση της Αντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

Τόλης Βοσκόπουλος: Η διευκρίνιση της Αντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας
INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον κόσμο που παρευρέθηκε στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και όσους της συμπαραστάθηκαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο.  

Η Άντζελα Γκερέκου η οποία είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook:

Δημόσιο ευχαριστώ

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ