ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο - Θρασύτατοι κακοποιοί αρπάζουν την τσάντα τουρίστα στη μέση του δρόμου

Βίντεο ντοκουμέντο - Θρασύτατοι κακοποιοί αρπάζουν την τσάντα τουρίστα στη μέση του δρόμου
INTIME/Thanassis Stavrakis

Θα μπορούσε να ανακηρυχθεί ως μια από τις κλοπές με περίσσιο θράσος καθώς οι κακοποιοί δεν δίστασαν να αρπάξουν στη μέση του δρόμου τη βαλίτσα ενός τουρίστα λίγο πριν μπει στο σπίτι που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές.

Οι κάμερες ασφαλείας σε δρόμο στη Μύκονο κατέγραψαν Ιταλούς δράστες οι οποίοι παρακολουθούσαν τα θύματα τους από το αεροδρόμιο και μόλις διαπίστωναν ότι έφταναν σε κάποιο σπίτι ή βίλα που είχαν νοικιάσει ο ένας από τους δυο άρπαζε τις βαλίτσες τους ανέβαινε σε μηχανή που περίμενε ο συνεργός τους και εξαφανίζονταν.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι και το 2017 είχαν συλληφθεί ξανά στο νησί των ανέμων να κλέβουν πανάκριβα ρολόγια. Το 2021 επέστρεψαν και θα μπορούσαν να έχουν γίνει φόβος και τρόμος στο νησί αν δεν τους έβαζαν τέλος στη δράση οι αστυνομικοί της διεύθυνσης Μυκόνου.
Στη κλοπή που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού οι δράστες έφυγαν χωρίς τη λεία τους καθώς ο τουρίστας αντιστάθηκε. Παρά ταύτα ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αστυνομικοί και λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν για να διαπιστωσουν ότι ήταν παλιοί γνώριμοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ