Φωτιά στη Σταμάτα: Σύλληψη 64χρονου μελισσοκόμου για εμπρησμό
Σε σύλληψη μετατράπηκε, πριν από λίγο, η προσαγωγή 64χρονου Αλβανού μελισσοκόμου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο συλληφθείς, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού, έχει μελίσσια στον λόφο πάνω από το νεκροταφείο της Σταμάτας, απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Ελεύθερα αφέθηκαν τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί ως ύποπτα για εμπρησμό.
Οι Αρχές Ασφαλείας εξ αρχής εξέταζαν το σενάριο του εκούσιου εγκληματικού εμπρησμού και για αυτό προχώρησαν στις προσαγωγές των τεσσάρων ατόμων, ωστόσο δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από μελισσοκόμο που ετοίμαζε καπνό για τα μελίσσια του. Έτσι, κάλεσαν για κατάθεση και έναν μελισσοκόμο που διατηρούσε τη μελισσοκομική μονάδα του στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι διορθώσεις στο Ε1 για την επιστροφή ενοικίου - Οι τρεις ημερομηνίες
00:30
Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού στην Καστοριά - Απεγκλωβίστηκε η 39χρονη οδηγός
23:59
«Θα μπορούσε να είσαι ο επόμενος»: Διαδηλωτές πλημμύρισαν τη Μαδρίτη για την έξωση της 87χρονης ΑμεΑ
23:49
Κατάμεστο το Ολυμπιακό Στάδιο για την συναυλία της Άννας Βίσση - Το Pre Show και η μάχη με τον καιρό
23:40