ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καβάλα με τους τρεις νεκρούς

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καβάλα με τους τρεις νεκρούς
ΙΝΤΙΜΕ

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς που σημειώθηκε στην Καβάλα, την περασμένη Παρασκευή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μηχανή που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δυο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο από το kavalapost.gr:

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ