ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες στο σπίτι του «Τζόλε» - Θρίλερ στη μεζονέτα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Βούλα

Διαρρήκτες στο σπίτι του «Τζόλε» - Θρίλερ στη μεζονέτα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Βούλα
ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παραλίγο να ερθει αντιμέτωπος με διαρρήκτες που είχαν εισβάλει μέσα στο σπίτι τους ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγός του στη περιοχή της Βούλας

Ο Σέρβος θρύλος του ποδοσφαίρου διαπίστωσε ξαφνικά ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα και μάλιστα μόλις κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο έδαφος κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει αλλά και έναν σιδερένιο λοστό.
Η μέχρι τώρα έρευνα έδειξε ότι εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά άρχιζαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και κοσμήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε και κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω σε αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ