ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Δάφνη: Από ζήλια φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του

Άγριο έγκλημα στη Δάφνη: Από ζήλια φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του

Ως ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά περιγράφουν οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, όπου νωρίτερα την Παρασκευή σημειώθηκε ένα νέο περιστατικό γυναικοκτονίας.

Ένας άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του στο λαιμό και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία. Το κίνητρο της δολοφονίας αποδίδεται στην «υπερβολική ζήλια» του 40χρονου συζυγοκτόνου προς τη σύζυγό του. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από «ζήλια».

Μετά την ομολογία του δράστη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, όπου διέμενε το ζευγάρι και βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής διατηρούσε ψητοπωλείο στην περιοχή. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διέμεναν εδώ και δύο χρόνια.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι οι τσακωμοί ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαρίου και ότι υπήρξε ένας έντονος καβγάς στις 11 Ιουλίου. Μία γειτόνισσα μάλιστα που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία είχε καλέσει την Αστυνομία, η οποία ωστόσο -όπως η ίδια καταγγέλλει- απλώς πέρασε έξω από την πολυκατοικία χωρίς να ελέγξει το διαμέρισμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ