ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Δάφνη - Ιατροδικαστές: Τραύματα από μαχαίρι 28 εκατοστών φέρει η 31χρονη

Έγκλημα στη Δάφνη - Ιατροδικαστές: Τραύματα από μαχαίρι 28 εκατοστών φέρει η 31χρονη
CNN Greece/Σπύρος Μελισσάρης

Με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών φέρεται πως δολοφόνησε την σύζυγό του ο 40χρονος στη Δάφνη, σύμφωνα με τα στοιχεία των ιατροδικαστών. 

Κατά τους ιατροδικαστές, η γυναίκα φέρει δύο τραύματα στην τραχηλική χώρα, δεν φέρει ίχνη πάλης και πιθανότατα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι όταν έγινε το μοιραίο.

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του στο λαιμό και στη συνέχεια παραδόθηκε, με το κίνητρο της δολοφονίας να αποδίδεται στην «υπερβολική ζήλια» του συζυγοκτόνου.

Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από «ζήλια».

Μετά την ομολογία του δράστη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής διατηρούσε ψητοπωλείο στην περιοχή, ενώ στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διέμεναν εδώ και δύο χρόνια.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι οι τσακωμοί ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαρίου και ότι υπήρξε έντονη λογομοχιά την προηγούμενη ημέρα στο ψητοπωλείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ