Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 51χρονου στους Νέους Επιβάτες
Ανανεώθηκε:
Ένας άντρας 51 ετών εξαφανίστηκε στις 30 Ιουλίου από την περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Τολιόπουλου Στέργιου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Τολιόπουλος Στέργιος έχει ύψος 1,70 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, γκρι βερμούδα, μαύρες σαγιονάρες, μπλε καπέλο και μαύρα γυαλιά μυωπίας.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νέο βίντεο Σαμαρά στα 52α γενέθλια της ΝΔ: «Δεν με νοιάζει αν θα χάσει την καρέκλα του ο Μητσοτάκης»
10:52
Το νέο, ηλεκτρικό Range Rover Sport έχει έως 550 ίππους
10:51
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κινδύνευσε να πνιγεί
10:46
Ανάρτηση Μαρινάκη για την επέτειο των 52 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ
10:40