Χρυσοχοΐδης από Αρχαία Ολυμπία: Πολύ δύσκολες οι συνθήκες
Για ολονύχτια μάχη στην Αρχαία Ολυμπία που συνεχίζεται με στόχο τον περιορισμό της πυρκαγιάς, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος βρίσκεται από χθες στην περιοχή.
Όπως είπε στην ΕΡΤ1, δίνεται μάχη προκειμένου να περιοριστεί η πυρκαγιά και να μείνει ακέραιος ο αρχαιολογικός χώρος και φυσικά η πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης μετέχουν πεζοπόρα τμήματα που προσπαθούν να οριοθετήσουν τη φωτιά μαζί με πολλά εναέρια μέσα.
«Θέλω να συγχαρώ τους πυροσβέστες που με αυτοθυσία μέσα στη φωτιά δίνουν τη μάχη με τρόπο ηρωικό. Τους αξίζουν πολλά, τους χρωστάμε πολλά» τόνισε ο υπουργός.
«Θα δώσουμε τη μάχη όλη τη μέρα Είναι δύσκολες οι συνθήκες, εξαιρετικά ειδικές, που δεν τις συναντάμε συχνά. Ωστόσο, υπάρχει ένα σχέδιο διαχείρισης κρίσεων που εφαρμόζουμε. Εύχομαι να είναι όλοι καλά και να ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα αυτό το κακό, να αποκαταστήσουμε και τις ζημιές που έγιναν και το περιβάλλον» κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
SPONSORED
Πώς μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τις ζημιές που προκαλούν οι ενοικιαστές
00:30
Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 με παρέλαση αστέρων στο Azteca
23:58
Το Ισραήλ απελευθέρωσε συνιδρυτή της Χαμάς μετά από δύο χρόνια κράτησης
23:58
Ανοίγει ξανά την Παρασκευή (12/6) το πρόγραμμα e-ΕΦΚΑ για τις κατασκηνώσεις
23:50