ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο: Θα μετρούσαν 25 χρόνια γάμου

Η συγκινητική ανάρτηση της Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο: Θα μετρούσαν 25 χρόνια γάμου
INSTAGRAM

Συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο των 25 ετών γάμου που θα είχε με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, έκανε η συζυγός του, Άντζελα Γκερέκου.

Η ίδια για να τιμήσει τη μνήμη του και αυτή τη συμβολική ημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια συλλογή από αδημοσίευτες φωτογραφίες, από την ημέρα του γάμου τους στις 2 Αυγούστου 1996.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στην Κοκκινιά του Πειραιά και ήταν το εικοστό παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας Μικρασιατών προσφύγων.

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος θα καθιερωθεί ως «ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού» με φανατικούς θαυμαστές που έκαναν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο ενώ παράλληλα έκαναν κράτηση με το μήνα στα κέντρα που εμφανιζόταν προκειμένου να εξασφαλίσουν προνομιακή θέση, κοντά στο είδωλο τους.

Βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ