Πυρκαγιά στα Γρεβενά - Προληπτική εκκένωση οικισμών
Σε εξέλιξη είναι φωτιά και στα Γρεβενά.
Επί ποδός είναι ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου, σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να προστατευθούν οι δημότες των χωριών Νησί, Κέντρο, Αγαλαίοι, Δίπορο και Σαρακίνα καθώς η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Καρπερού του Δήμου Δεσκάτης, πέρασε την Πέμπτη στον Δήμο Γρεβενών, απειλώντας τους πέντε οικισμούς.
Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκίνησε χτες το απόγευμα η διαδικασία της προληπτικής εκκένωσης των παραπάνω χωριών μέσω λεωφορείων του ΚΤΕΛ που έστειλε ο Δήμος ενώ σκαπτικά μηχανήματα και υδροφόρες συνδράμουν συνεχώς στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη.
Την ίδια ώρα, η Μαθητική Εστία του Δήμου Γρεβενών υποδέχτηκε τους κατοίκους των κοινοτήτων που εκκενώθηκαν ώστε να φιλοξενηθούν στις δομές της.
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00
«Αλλάζω συσκευή»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
Εκλογές στη Σουηδία: Νίκη της κεντροαριστεράς δείχνουν τα exit polls - Υποχωρεί η Ακροδεξιά
23:46