Περιστέρι: Βρήκε κομμένα τα καλώδια στη γεννήτρια του εμβολιαστικού κέντρου
Κομμένα καλώδια, τα οποία ήταν τοποθετημένα στη γεννήτρια που υπάρχει στο εμβολιαστικο κέντρο του Περιστερίου, αντίκρυσε ο υπεύθυνος της ασφαλείας του κτηρίου, όταν πήγε για να να κάνει τον έλεγχο.
Στο συγκεκριμένο κτήριο είχε τοποθετηθεί γεννήτρια ώστε να λειτουργούν κανονικά όλα τα συστήματα και φυσικά τα ψυγεία στα οποία βρίσκονται τα εμβόλια.
Το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της βάρδιας πήγε να δει αν η γεννήτρια μπαίνει σε λειτουργία αμέσως μετά την διακοπή ρεύματος, εντόπισε τα καλώδια κομμένα και μάλιστα με πολύ προσεκτικό τρόπο.
Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με σιγουριά στο ερώτημα αν πρόκειται για δολιοφθορά ή για άτομα που αρπάζουν το χαλκό που βρίσκεται μέσα στα καλώδια και το πουλούν.
SPONSORED
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην Κίνα - Ένας νεκρός, εννέα αγνοούμενοι
15:30
«Γαλάζια Πατρίδα»: Η νέα θεσμική κλιμάκωση της Άγκυρας και η ελληνική στρατηγική απάντηση
15:21
Σορός εντοπίστηκε σε βουνό της Κοζάνης - Πιθανολογείται ότι ανήκει σε ηλικιωμένο αγνοούμενο
15:10
Εξηγήσεις για το πλοίο που δέχθηκε επίθεση ζητά η Νότια Κορέα από το Ιράν
15:01