Φωτιές στην Αττική: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας
Ανανεώθηκε:
Αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα.
Συγκεκριμένα, η Νέα Οδός ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας, το τμήμα Καλυφτάκη-Θήβα, που βρισκόταν σε αποκλεισμό, λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονταν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, δόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
Επιπλέον σε ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι στο μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών, μέχρι νεωτέρας.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η ράμπα εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που εκτελούνται από τη ΔΕΔΔΗΕ.
Υπενθυμίζεται πως η κεντρική αρτηρία που συνδέει την πρωτεύουσα με τη Βόρεια Ελλάδα, είχε κλείσει στο ύψος της οδού Καλυφτάκη και στα Οινόφυτα, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα.
Όταν τα γατάκια «καταλαμβάνουν» τα στρώματα γιόγκα: Η μοναδική εμπειρία του Kitty Yoga
09:00
Χανιά: Μεταθανάτιες οι μαχαιριές στο σώμα της 45χρονης Σταυρούλας - Ανατροπή από την ιατροδικαστική
08:56
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τα Στενά του Ορμούζ
08:54
«Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία από τον καύσωνα: Ιστορικές θερμοκρασίες και έκτακτα μέτρα
08:44