Παλλήνη: Σύγκρουση ΙΧ σε στάση λεωφορείου - Έξι τραυματίες, ο ένας σοβαρά
Έξι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που έγινε στην Παλλήνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε στάση λεωφορείου, μπροστά στον σταθμό του προαστιακού.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 20:45 του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν κάτω από άγνωστες -για την ώρα- συνθήκες ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν 6 ασθενοφόρα, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής, περιπολικά και άνδρες της Αστυνομίας.
Τραυματίες είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και πέντε από τους ανθρώπους που περίμεναν στη στάση, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.
Σύμφωνα με το irafina.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, όταν ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση.
Για τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.
Εννέα τραυματίες στην τέταρτη ταυροδρομία στο Σαν Φερμίν της Ισπανίας
18:39
Στη μάχη με τις φλόγες στη Νότια Γαλλία 21 Έλληνες πυροσβέστες
18:30
Σέρρες: Προσαγωγη δύο ατόμων για την πυρκαγιά στην Οινούσσα
18:20
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη σκηνή με τη 13χρονη κόρη του - Η αγκαλιά και το «Σ’ αγαπώ» στον πατέρα της
18:11