Ένοπλη ληστεία στον Κολωνό: Πυροβόλησαν αρτοποιό
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 03:55 τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρτοποιείο επί της οδού Βορείου Ηπείρου 55 στον Κολωνό.
Ένοπλος δράστης, γεωργιανής καταγωγής, εισέβαλε στο αρτοποιείο κρατώντας περίστροφο και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο και πυροβόλησε με τρεις σφαίρες, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο ληστής άρπαξε την ταμειακή μηχανή του αρτοποιείου και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς.
Στην κατοχή του βρέθηκαν, πέρα από το περίστροφο, και η ταμειακή μηχανή του καταστήματος, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς.
Οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την ταυτοποίησή του.
Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00