Ολονύχτια μάχη σε Μέλπεια Μεσσηνίας, Μεγαλόπολη και τη Γορτυνία Αρκαδίας
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Μέλπεια της Μεσσηνίας και σε γειτονική περιοχή της Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.
Ειδικότερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν αποτελούνται από περίπου 70 πυροσβέστες με 23 οχήματα με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο.
Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Ακόμη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν και στο δεύτερο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Αρκαδία, συγκεκριμένα σε ορεινές περιοχές της Γορτυνίας, που πέρασε, μέσω δασικών εκτάσεων, από τη Νεμούτα της Ηλείας.
Εκεί, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές, ενώ παράλληλα επιχειρούν μηχανήματα έργου της περιφέρειας και του δήμου, καθώς και ιδιωτών που βοηθούν εθελοντικά.
Βιντεοσκοπημένο μήνυμα Ρούμπιο: Γιατί χτυπήσαμε τώρα το Ιράν και τι θέλουμε να πετύχουμε
22:33
Από σήμερα 1η Απριλίου η άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη μέσω myAADE
22:22
Κακοκαιρία Erminio: 133 κλήσεις στην Πυροσβεστική στην Αττική, «βούλιαξε» η Καρδίτσα
22:11
Αυτοκινητοπομπή 300 τρακτέρ στους δρόμους της Βιέννης σε διαμαρτυρία αγροτών
22:02