Φωτιές Πελοπόννησος: Μαίνεται το μέτωπο σε Μεγαλόπολη, Ανατ. Μάνη και Μεσσηνία
Σημαντικές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν όλη την νύχτα και συνεχίζουν να επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, όπου σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις στις περιοχές Ίσαρης και Χρούσα.
Παράλληλα, πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και στη γειτονική περιοχή Μέλπεια της Μεσσηνίας, απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά και στη συνέχεια πέρασε στη Μεγαλόπολη.
Ειδικότερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν και στις δύο περιοχές αποτελούνται από 66 πυροσβέστες με 23 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν συνεχώς υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Εξάλλου, σε δύο σημεία του Δήμου της Ανατολικής Μάνης, συγκεκριμένα στη δύσβατη περιοχή της Δεσφίνας και στην περιοχή κοντά στη Μονή Τσίγκου, ανάμεσα στην Αρεόπολη και το Γύθειο, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου, επιχειρούν συνεχώς ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αναζωπυρώσεις.
Ειδικότερα, οι δυνάμεις που επιχειρούν αποτελούνται από 62 πυροσβέστες με 23 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο.
Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32
Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
16:20
Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης (vid)
16:08
Η Βρετανία στρέφεται στην Ευρώπη για τις γαλοπούλες των Χριστουγέννων - Μαστίζει η γρίπη των πτηνών
15:56