ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Σοκάρει το βίντεο του φερόμενου δολοφόνου του 20χρονου

Σέρρες: Σοκάρει το βίντεο του φερόμενου δολοφόνου του 20χρονου
INTIME

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 21χρονου, ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 20χρονο στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία και το βίντεο που έχει ανεβάσει ο φερόμενος δολοφόνος στα social media, στα οποία φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι. «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι» γράφει ο ίδιος, ενώ στο βίντεο ο νεαρός κουνάει το μαχαίρι, στο οποίο φαίνεται να υπάρχει αίμα, ακούγοντας μουσική.

Ο 21χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο στην Άνω Καμήλα Σερρών εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, Τρίτη, στο Λιβαδοχώρι, όπου διέμενε. Μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, με το ένα να πιθανολογείται ότι ήταν και το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο 21χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης στην Άνω Καμήλα Σερρών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το αθηναϊκό-μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του 21χρονου εξέδωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με αυτή ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ