Χαλκιδική: Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δασική έκταση - Σε ύφεση οι φωτιές που ξέσπασαν από κεραυνούς
Ανανεώθηκε:
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη Βουρβουρού, στο δήμο Σιθωνίας.
Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα, ενώ δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές.
Στο μεταξύ, η πυρκαγιά στη Φούρκα, στη χερσόνησο Κασσάνδρας, μια από τις πέντε που ξέσπασαν χθες, πιθανόν λόγω κεραυνών, είναι σε ύφεση, χωρίς ενεργό μέτωπο.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στον δήμο Σιθωνίας.
H μία φωτιά ξέσπασε στον Νέο Μαρμαρά, στους αμπελώνες του Πόρτο Καρράς και η δεύτερη στον οικισμό του Παρθενώνα. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς ξέσπασαν και σε περιοχές του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, σε 'Αφυτο και Φούρκα, με την Πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι οφείλονται στους πολλαπλούς κεραυνούς που «πέφτουν».
Συνολικά, στα σημεία όπου ξέσπασαν οι φωτιές στο νομό Χαλκιδικής, επιχείρησαν 70 πυροσβέστες με 35 οχήματα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Eπιστροφή ενοικίου: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής τροποποιητικής δήλωσης από τους ενοικιαστές
04:00
ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
03:00
Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν - Σε ποια ταμεία θα πληρωθούν νωρίτερα
02:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
01:00