Ιωάννινα: Διέρρηξε δύο σπίτια και ένα παγκάρι εκκλησίας- Εκτός από ένα όπλο πήρε και όλα τα τρόφιμα
Επιδρομή σε χωριά των Δήμων Μετσόβου και Ζαγορίου Ιωαννίνων είχε κάνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε μια εκκλησία και άρπαξε ένα μικρό ποσό από το παγκάρι, ενώ στη συνέχεια παραβίασε δύο σπίτια. Εκτός από κυνηγετικό όπλο που βρήκε και πήρε, κατανάλωσε και όλα τα τρόφιμα του σπιτιού.
Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Μετσόβου και τα στοιχεία του δράστη ταυτοποιήθηκαν από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου. Όπως προέκυψε από την αξιολόγηση των ευρημάτων, ο αλλοδαπός διαρρήκτης άρπαξε από τα δύο σπίτια ένα κυνηγετικό όπλο και κατανάλωσε όσα τρόφιμα βρήκε εκεί!
Την ταυτότητά του αποκάλυψαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα, τα οποία ανιχνεύθηκαν πάνω στο κυνηγητικό όπλο όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε περιοχή του Ζαγορίου στις 7 Ιουλίου και κατασχέθηκε. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές και απόπειρα κλοπής κατ’ εξακολούθηση υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Εμανουέλ Μακρόν για το Ελληνογαλλικό Επιχειρηματικό Forum
16:07
Ένοπλες επιθέσεις σε πολλές πόλεις στο Μάλι - «Υπό έλεγχο η κατάσταση» λέει ο στρατός
16:02
Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Αναστάτωση από ψυχιατρικό ασθενή που έβγαλε όπλο στο προαύλιο - Ήταν ρέπλικα
15:50
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο
15:40