ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Νεκρός σε χαράδρα στον Ταϋγετο βρέθηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί

Καλαμάτα: Νεκρός σε χαράδρα στον Ταϋγετο βρέθηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί
messinialive

Σε χαράδρα, στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» στον Ταϋγετο, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου (14/8/2021) ο 81χρονος απ’ την Καλαμάτα, ο οποίος αγνοούνταν, εδώ και πέντε ημέρες.

 

Όλο το προηγούμενο διάστημα από την εξαφανισή του, είχαν οργανωθεί στοχευμένες έρευνες από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και Εθελοντικών ομάδων.

Ο ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα messinialive είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, οπότε και έφυγε από το σπίτι του στο κέντρο της Καλαμάτας με την οικογένεια του να δηλώνει την εξαφάνιση ενώ είχε ενεργοποιηθεί και «Silver Alert». Λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του.

Τον Γιώργο Γιαννουκάκη εντόπισαν μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Για τον λόγο αυτό θα κλείσει προσωρινά η παλιά εθνική οδός. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σε ανάρτησή του ο γιος του ηλικιωμένου έγραφε λίγο νωρίτερα: SOS SOS προσοχή!!!!! Εντοπίστηκε η περιοχή που είναι ο πατέρας μου.Από κάμερες εντοπίστηκε ότι κινήθηκε προς τον Ταΰγετο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας έρθει ξεκινάμε από τώρα.Ο όγκος που πρέπει να ψάξουμε είναι μεγάλος γι αυτό χρειαζόμαστε κόσμο.Ομάδα εθελοντών Ο.Α.Κ φεύγει σε 1 ώρα. Με το ξημέρωμα θα χρειαστεί να έρθουν άτομα που έχουν drone.Παρακαλώ κάντε κοινοποίηση.

messinialive

ΔΗΜΟΦΙΛΗ