Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη με πέντε τραυματίες: Στο νοσοκομείο 12χρονο αγόρι και οι γονείς του
Πέντε τραυματίες ανάμεσα στους οποίους ένα 12χρονο αγόρι, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος από τη σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε στη Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα cretapost, το αγόρι επέβαινε στο ένα όχημα μαζί με τους δύο γονείς του.
Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με άλλο όχημα, στον ΒΟΑΚ και στην έξοδο του Ταυρωνίτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο το παιδί όσο και οι γονείς τους καθώς και οι δύο επιβάτες του έτερου οχήματος.
Και οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Χανίων με τη μία γυναίκα να φέρει σοβαρά τραύματα ενώ πιο ελαφρά οι υπόλοιποι τέσσερις.
Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν πως το 12χρονο αγόρι θα πρέπει να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ με αποτέλεσμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να το παραλάβει και να το μεταφέρει στο Ηράκλειο.
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35