ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Missing Alert για την 22χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκε και διέφυγε και πάλι από το «Τζάνειο»

Νέο Missing Alert για την 22χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκε και διέφυγε και πάλι από το «Τζάνειο»

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη, καθώς λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της και τη μεταφορά της στο «Τζάνειο», η κοπέλα διέφυγε και πάλι.

Η Ευαγγελία Τσιάμη είχε εξαφανιστεί αρχικά στις 14 Αυγούστου από την περιοχή του Χαϊδαρίου για να βρεθεί αρχικά μία ημέρα αργότερα.

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινή ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Η περιπέτεια της Τσιάμη Ευαγγελίας, 22 ετών, έληξε σήμερα, 15/08/2021, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Τσιάμη Ευαγγελία βρέθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα διασώστη του Ε.Κ.Α.Β. ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και άμεσα επικοινώνησε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η Τσιάμη Ευαγγελία είναι καλά στην υγεία της».

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποίησε τα στοιχεία της, καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ