ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Το «ευχαριστώ» στους Unboxholics για την προσφορά τους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Το «ευχαριστώ» στους Unboxholics για την προσφορά τους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά των Unboxholics, οι οποίοι κατάφεραν, μέσα σε λίγες ώρες, να συγκεντρώσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, ενισχύοντας το δύσκολο έργο που καταβάλει ο Ε.Ε.Σ. για να προσφέρει παντός είδους βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο κάλεσμα των Unboxholics πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, καταφέρνοντας μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν 353.293,80 ευρώ, μέσω της στήριξης του κοινού τους.

Το εν λόγω ποσό κατετέθη την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 στον λογαριασμό του Ε.Ε.Σ. Σημειώνεται ότι οι Unboxholics διατηρούν το δημοφιλέστερο site για gaming στην Ελλάδα, καθώς και ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube, έχοντας τεράστια απήχηση στο νεανικό κοινό της χώρας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την οικογένεια των Unboxholics για την εμπιστοσύνη και την τεράστια συνεισφορά τους στη συντονισμένη προσπάθεια που πραγματοποιεί για να δώσει μία βαθιά οικονομική ανάσα σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας. Ταυτόχρονα, δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε:

«Η συνεισφορά της οικογένειας των Unboxholics και συνολικά του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο μεγάλο αυτό κάλεσμα, εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξη τους στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους χειροκροτούμε για την τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά τους.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ