Χανιά: Άνοιξε και πάλι για τους επισκέπτες ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς
Ανανεώθηκε:
Ανοικτός για τους επισκέπτες είναι από σήμερα ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Χανίων.
Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση, «οι απαγορεύσεις μετακίνησης διέλευσης ή παραμονής σε περιοχές NATURA, δάση, Εθνικούς Δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικισμών είναι σε ισχύ όταν ο ημερήσιος χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά φέρει κατ' ελάχιστο κατηγορία κίνδυνου 4».
Ο Εθνικός Δρυμός άνοιξε καθώς για σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σε όλη την Κρήτη.
Ο Εθνικός Δρυμός παρέμενε κλειστός από τις 30 Ιουλίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή αλλά και του πολύ υψηλού κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Fuel Pass: Μέχρι αύριο Πέμπτη (30/04) οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
04:00
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00