Κατερίνη: Εβδομηνταπεντάχρονη στραγγάλισε την 73χρονη αδελφή της
Ανανεώθηκε:
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Κατερίνη, καθώς μία 75χρονη, για άγνωστη αιτία, στραγγάλισε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της, με την οποία ζούσε μαζί.
Το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αδελφές, σε οικισμό έξω από την Κατερίνη. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή συγγενικό τους πρόσωπο που μένει στην ίδια γειτονιά και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.
Η φερόμενη ως δράστις συνελήφθη επί τόπου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ίδια φέρεται τον τελευταίο καιρό να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Αμερικανικές κυρώσεις σε 35 πρόσωπα και οντότητες που συνδέονται με το Ιράν
22:36
Χατζηδάκης: ΔΕΗ, ΕΦΚΑ και διαχείριση της πανδημίας χειροπιαστά δείγματα εκσυγχρονισμού του κράτους
22:27
CNNi: Το υπουργείο Δικαιοσύνης απαγγέλλει κατηγορίες για δεύτερη φορά στον πρώην διευθυντή του FBI
22:18
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 7,1 εκατ. ευρώ
22:10