Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια
Ανανεώθηκε:
Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη και κρατείται από χθες το μεσημέρι με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια για τη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη στους Αντιφιλίππους Καβάλας.
Ο κτηνοτρόφος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών αλλά ζήτησε κι έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
Ο δήμαρχος Παγγαίου και οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως είναι η δεύτερη χρονιά που στο ίδιο σημείο ξεσπάει πυρκαγιά χωρίς να έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης, περίπου τριακόσια στρέμματα χορτολιβαδικής και θαμνώδους έκτασης έκαψε η φωτιά που ξέσπασε, χθες στην τοπική κοινότητα Αντιφιλίππων του δήμου Παγγαίου.
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση τόσο των εναέριων όσο και των επίγειων μέσων πυρόσβεσης, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις πρώτες βραδινές ώρες, ενώ όλη τη νύχτα στην περιοχή παρέμειναν πυροσβεστικά οχήματα για τον φόβο πιθανών αναζωπυρώσεων.
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50