Κατερίνη: Προσωρινά κρατούμενη η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την 73χρονη αδελφή της
Ανανεώθηκε:
Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν, κοντά στην Κατερίνη.
Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, αίτημα το οποίο ο Ανακριτής έκανε δεκτό.
Η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και το επόμενο διάστημα επρόκειτο, με πρωτοβουλία συγγενών της, να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό.
Στην απολογία της, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.
SPONSORED
Έκρηξη κοντά στο στρατηγικής σημασίας νησί Χαργκ - «Χτύπημα» του Ιράν σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
22:45
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10