Κορωνοϊός: Μπαράζ ελέγχων για την τήρηση των μέτρων - 127.000 ευρώ πρόστιμα
Ανανεώθηκε:
Με το τέταρτο κύμα της πανδημίας να «καλπάζει», οι Αρχές έχουν επιδοθεί σε μπαράζ ελέγχων για την τήρηση των μέτρων. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους πάνω από 127.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙΜΕΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Παρασκευή 20.08.2021 συνολικά 199.020 ελέγχους και κατέγραψαν 311 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.
Συνολικά, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 127.500 ευρώ. Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (108.816).
Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, τη μη τήρηση αποστάσεων, καθώς και τη μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου.
Εκτάκτως στο Μπέλφαστ ο αρμόδιος Βρετανός υπουργός για τη Βόρεια Ιρλανδία - Φόβοι για επεισόδια
14:27
Πρίγκιπας Χάρι: Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ είναι χαρούμενα στο νέο τους σχολείο στην Αγγλία
14:17
Πλάκα: Συγγενείς των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας - Απομακρύνονται τα μπάζα, αύριο οι αυτοψίες
14:07
Λαβρόφ για S-400: Η Ρωσία θα εξετάσει υπό όρους τη μεταφορά τους από την Τουρκία
13:57