Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο παιδιού από ηλεκτροπληξία
Ανανεώθηκε:
Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται, μετά τη σύλληψή τους για το θάνατο 9χρονου από ηλεκτροπληξία, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, όπου έγινε το μοιραίο, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου στην περιοχή του Τσιλίβι.
Δυστυχώς κάποιο απ’ αυτά φέρεται να είχε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε συνέβη το μοιραίο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
Το άτυχο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και εμπειρογνώμονας βρίσκονται αυτή την ώρα στην τοποθεσία για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Χαμηλές ταχύτητες στις εξόδους και στο κέντρο της Αθήνας
16:51
Έκκληση Κίνας σε ΗΠΑ για πυρηνικό αφοπλισμό – Η έκθεση του Πενταγώνου για το Πεκίνο
16:43
Επιχορήγηση βιβλίων ΔΥΠΑ: Εκπνέει το πρόγραμμα - Στις 150.000 οι επιταγές μέχρι τώρα
16:39
Ανταλλαγή 3.000 αιχμαλώτων μεταξύ Χούθι και κυβέρνησης της Υεμένης
16:31