ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Στην Πάτρα η σορός του 9χρονου για νεκροψία - νεκροτομή

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Στην Πάτρα η σορός του 9χρονου για νεκροψία - νεκροτομή
imerazante.gr

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του άτυχου αγοριού ραγίζει καρδιές.

«Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», είπε ο κ. Γιάννης, στο Mega.

Εκείνο που στοίχισε τη ζωή του 9χρονου ήταν ένα κλιματιστικό το οποίο είχε διαρροή ρεύματος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας, είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια».

Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος έσβησε στα χέρια του.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ