ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αλβανία η κηδεία του 9χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο

Στην Αλβανία η κηδεία του 9χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο
imerazante.gr

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο που κατέληξε ύστερα από ηλεκτροπληξία, το περασμένο Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Στην Πάτρα η σορός του 9χρονου για νεκροψία - νεκροτομή

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ