ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης
INTIME NEWS/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της, στη Θεσσαλονίκη, ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο του θύματος, και οι δύο με καταγωγή από τη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από πολίτη στην ΕΛ.ΑΣ. με αξιωματικούς να τον εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα και να τον συλλαμβάνουν.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικο το μεσημέρι της Δευτέρας και μετέβη σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, όπου βρέθηκε νεκρή η 56χρονη.

Μάρτυρες από τη γειτονιά, περιέγραψαν πως προηγήθηκε έντονος τσακωμός ανάμεσα τους, ενώ παράλληλα γνωστοί του δράστη τον χαρακτήρισαν ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, γείτονες της δολοφονημένης γυναίκας και μάρτυρες του καβγά δήλωσαν ότι ο τσακωμός είχε διάρκεια 30 λεπτών. Κάποια στιγμή, όπως περιγράφουν, η γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» και λίγα λεπτά αργότερα την άκουσαν να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς, ο σύντροφός του θύματος εγκατέλειψε την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ