ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία από την ανακρίτρια πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη: «Την απειλούσαν»

Προθεσμία από την ανακρίτρια πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη: «Την απειλούσαν»
CNN Greece/Σπύρος Μελισσάρης

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε από την ανακρίτρια το γνωστό μοντέλο στο αμάξι της οποίας βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαΐνης σε έλεγχο της αστυνομίας. 

Η νεαρή που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, βγαίνοντας από την Ευελπίδων δεν έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

Η 31χρονη στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε:

«Λάβαμε προθεσμία από την κυρία ανακρίτρια. Δηλώνουμε απερίφραστρα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη. Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχτεί από την ανάκριση πως όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος του και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίων της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συνέχισε λέγοντας:

«Είχε δύο τρεις εχθρικές πλευρές στην προσωπική της ζωή και οι οποίες ερευνώνται εάν έχουν ανάμειξη με το περιστατικό. Σταμάτησε στο σήμα της αστυνομίας, δέχτηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εάν είχε κάτι παράνομο η ίδια δεν θα είχε σταματήσει και θα είχε φύγει ή θα είχε κάνει απείθεια. Εάν δεν υπήρχε διακίνηση που δεν υπάρχει διακίνηση, θα λάμβανε μέτρα του σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά».

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή κινούνταν στην περιοχή της Γλυφάδας με ένα ογκώδες τζιπ μάρκας Ranger Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το έκριναν ύποπτο και το σταμάτησαν για έλεγχο τη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διέκριναν νευρικότητα στην οδηγό που εντάθηκε όσο οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέχρι που τελικά εντόπισαν τα φιξάκια με την κοκαΐνη.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωρίζω τίποτα», φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στις Αρχές η 31χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ