ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Για οικονομικές διαφορές η δολοφονία 39χρονου κτηνοτρόφου - Ομολόγησε ο δράστης

Ηράκλειο: Για οικονομικές διαφορές η δολοφονία 39χρονου κτηνοτρόφου - Ομολόγησε ο δράστης
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου η υπόθεση δολοφονίας 39χρονου κτηνοτρόφου το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Μεσαράς.

Ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη ο Ρουμάνος εργάτης στην επιχείρηση του θύματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε, ότι το θύμα ήταν βίαιος απέναντί του και ότι οι δυο άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost οι αρχές συνέλαβαν και έναν 31χρονο από τη Ρουμανία ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 27χρονος δράστης αυτός του προμήθευσε το όπλο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς

Ο 39χρονος κτηνοτρόφος δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του και ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Ο θάνατός του επήλθε από τα τραύματα από σφαίρες στο πρόσωπο, την κοιλιακή χώρα και τα άνω άκρα.

Ο δράστης ή οι δράστες σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το τελευταίο αντίο θα πουν το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς και φίλοι στον άτυχο κτηνοτρόφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ