Άγρια ληστεία στην Εκάλη
Τέσσερα άγνωστα άτομα, που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν, χθες τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία επιχειρηματία, στην Εκάλη, προκειμένου να τον ληστέψουν.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ οι δράστες, αφού ξύπνησαν αρχικά τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα δύο ενήλικα παιδιά του, ζήτησαν, με την απειλή όπλων, να τους πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Ο επιχειρηματίας τους υπέδειξε το μέρος όπου είχε χρήματα και κοσμήματα και οι άγνωστοι δράστες, αφού τα πήραν έφυγαν, χωρίς να πειράξουν την οικογένεια.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblοg: Η CIA στην αποστολή διάσωσης του Αμερικανού πιλότου - Σειρήνες στο Ισραήλ - Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει πυραύλους
11:12
ΚΟΣΜΟΣ
O κομβικός ρόλος της CIA στην επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου από το Ιράν
11:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την κατάρριψη των αμερικανικών αεροσκαφών - Συντρίμμια και καπνοί παντού
11:01
ΕΛΛΑΔΑ
Πειραιάς: «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου - Καθαρό το αλκοτέστ του - Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο
10:53
ΕΛΛΑΔΑ