ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι

Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι
Intime

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας ο 27χρονος που ομολόγησε πως εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Μεσαράς και ο 30χρονος συνεργός του.

Οι δύο λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης φυγαδεύτηκαν από την πλαινή είσοδο του δικαστικού μεγάρου για την αποφυγή επεισοδίων, καθώς οι συγγενείς του θύματος είχαν ακροβολιστεί με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως το θύμα τον ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με ηλικιωμένο και όπως είπε δεν είχε λάβει ούτε ενα ευρω για αυτές τις ερωτικες συνευρεσεις. Υποστήριξε επίσης πως ο 39χρονος του χρωστούσε 5.000 € για την εργασία που προσέφερε στο ποιμνιοστάσιο.

Στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – ότι σκέφτοταν καιρό τη δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγο του θύματος, με την οποια, όπως είπε, δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ο 30χρονος φερόμενος ως συνεργός του αρνείται ότι έδωσε το φονικό όπλο, ενώ όπως υποστήριξε δεν έχουν καλές προσωπικές σχέσεις.

Η οικογένεια του 39χρονου κτηνοτρόφου κάνει λόγο για ένα ειδεχθές και προμελετημένο έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ