ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του μοντέλου με την κοκαϊνη

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του μοντέλου με την κοκαϊνη
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προφυλακίστηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου, καθώς κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δικηγόρος της ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του που αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου.

Το δικηγορικό μας γραφείο, μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας σήμερα και πληροφορηθεί τα όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ και τα όσα υποστηρίζει η εντολέας μας, θα τοποθετηθεί επισήμως με δελτίο τύπου».

Το σκεπτικό ανακριτή και εισαγγελέα για τη προφυλάκισή της ήταν ότι κρίθηκε ύποπτη τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων.

Έξω από το δικαστήριο η μητέρα της ξέσπασε. «Είναι αθώα, ο αλήτης που της την έχει στήσει να το βρει από τον Θεό. Είναι στημένη η υπόθεση. Θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη από ποιον, από το φάντασμα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο, η κόρη μου είναι αθώα, με ένα παιδί την κλείνουμε μέσα, την κλείνει ο αλήτης», φώναζε η γυναίκα αναστατωμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ