ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών η ύπαρξη συνεργού του συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών η ύπαρξη συνεργού του συζυγοκτόνου
INTIME

Την πιθανότητα να υπάρχει συνεργός του κατηγορούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Έμπειροι αστυνομικοί, που έχουν επιφορτιστεί με την έρευνα της πολύκροτης υπόθεσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ο κατηγορούμενος να ζήτησε τη βοήθεια γνωστού του ατόμου, ώστε να καλύψει τα ίχνη της αποτρόπαιας δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να «σκηνοθετήσει» τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της realnews.

Απειλητικά τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο

Σε αυτό συνηγορεί και η κατάθεση της κλινικής συμβούλου του ζευγαριού η οποία υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφωνικές απειλές.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να αποκάλυψε στον ανακριτή ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους με στόχο να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Επίσης, η ψυχολόγος φέρεται να είπε ότι λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης ο Μπάμπης την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της και επιχείρησε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τις συνεδρίες τους καθώς και να μάθει αν είχε πρόθεση να τις καταθέσει στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κ. Μυλωνοπούλου, είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται ότι η ψυχολόγος, κατέθεσε τον περασμένο Ιούλιο, υπό καθεστώς μυστικότητας, για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον ανακριτή, για όσα ειπώθηκαν στις συνεδρίες που είχε με το ζευγάρι.

Η ίδια φέρεται να είπε πως είχε διαπιστώσει τα προβλήματα του ζευγαριού από το πρώτο ραντεβού. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπροστά στον πιλότο περιέγραφε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ όταν εκείνος έφυγος από το δωμάτιο, η Κάρολαιν ζήτησε από την ψυχολόγο να τη βοηθήσει να χωρίσει, λέγοντάς της πως είναι εγκλωβισμένη.

Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο, φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο που μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με "άνεση" μέσα στις φυλακές.

Συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι , σύμφωνα με την ίδια πηγή, που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί του, τον χαρακτηρίζουν ως "ταραγμένο" και "νευρικό" εξαιτίας της νέας τροπής που παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ