ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ηλικιωμένος πέθανε μόνος στο διαμέρισμά του - Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στην πόρτα του

Λαμία: Ηλικιωμένος πέθανε μόνος στο διαμέρισμά του - Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στην πόρτα του
ΙΝΤΙΜΕ

Ένα τυχαίο όσο και μακάβριο εύρημα, έγινε αιτία για να οδηγήσει στη σορό ηλικιωμένου που είχε πεθάνει μόνος πριν από μερικά εικοσιτετράωρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέσα στο διαμέρισμά του σε πολυκατοικία στην Λαμία

Η ιδιοκτήτρια σχολής χορού που βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport στην οδό Τσακάλωφ & Παπακυριαζή στη Λαμία, αρχικά παραξενεύτηκε όταν λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (28/8), αναδύθηκε δυσωδία από την αίθουσα γυμναστηρίου την οποία μόλις είχε ανοίξει. Γρήγορα παρατήρησε αίμα στους σωλήνες του καλοριφέρ που προέρχονταν από τον επάνω όροφο.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που ανέβηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του άτυχου άνδρα.

Στο σημείο έφτασε και η υπηρεσία του εγκληματολογικού, καθώς ο άτυχος άνδρας κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος και ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Όπως όλα δείχνουν, κάτι παθολογικό ή μια τυχαία πτώση, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι πάνω στο καλοριφέρ και να ξεψυχήσει. Τα αίματα βρήκαν διέξοδο μέσω των εξωτερικών σωλήνων του καλοριφέρ κι έφτασαν μέχρι τον κάτω όροφο, με την έντονη δυσοσμία να αναδύεται και να αποκαλύπτει το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, την Πέμπτη το βράδυ είχε κλείσει κανονικά τη σχολή, χωρίς να παρατηρήσει κάτι στους σωλήνες και πολύ περισσότερο χωρίς να υπάρχει κάποια δυσάρεστη μυρουδιά. Προφανώς το ατύχημα έγινε στο διάστημα που μεσολάβησε από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι που αποκαλύφθηκε η σορός του άτυχου ηλικιωμένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ