ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή

Υπόθεση Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή
Από την προσαγωγή του Ρούμπεν Σεμέδο στον εισαγγελέα INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ο 40χρονος από τη Νιγηρία ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 17χρονης κοπέλας μαζί με τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο 40χρονος συνελήφθη πριν απο λίγο με βάση ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Οι αστυνομικοί πριν ακόμα την έκδοση του εντάλματος τον είχαν προσαγάγει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και λίγη ώρα αργότερα με την επίσημη έκδοση του δικαστικού εγγράφου του φόρεσαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε χθες η 17χρονη κοπέλα και αποκάλυψε το CNN Greece, ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μαζί με τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ και δύο ακόμα κοπέλες είχαν πάει σε νυχτερινό κέντρο στον Ωρωπό, σε τραγουδιστή στον οποίο μανατζάρει ο 40χρονος.

Αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου η 17χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι πρώτα τη βίασε ο 40χρονος και στη συνέχεια ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της ήταν αδύνατο να μπορέσει να αντισταθεί καθώς η ποσότητα του αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν μεγάλη, ενώ οι δύο άντρες αρκετά σωματώδεις.

Κάποιες ώρες αργότερα, κατάφερε να συνέλθει και έφυγαν από το σπίτι του ποδοσφαιριστή μαζί με τη φίλη της η οποία γνώριζε τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μόλις το ταξί την άφησε στο σπίτι της η 17χρονη περιέγραψε τα πάντα στη μητέρα της και λίγη ώρα αργότερα απευθύνθηκαν στο τμήμα ανηλίκων και οι δύο άντρες που τους βαραίνει η κατηγορία του ομαδικού βιασμού θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ