Τραγωδία στην Ίο: Νεκρός τουρίστας μετά από καυγά - Συνελήφθη ομοεθνής του
Ανανεώθηκε:
Τραγική κατάληξη είχε ένας καυγάς μεταξύ δύο νεαρών τουριστών από την Ιρλανδία στην Ίο, με τον ένα εξ αυτών να χάνει τη ζωή του.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα Δευτέρας στη Χώρα της Ίου. Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, ένας 20χρονος διαπληκτίστηκε και ενεπλάκη σε καυγά με 22χρονο ομοεθνή του τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του. Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος, ο 22χρονος έπεσε στο οδόστρωμα.
Ο 22χρονος τραυματισθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Προς το παρόν, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ξεκίνησε ο καυγάς.
Νότια Κορέα: Eπανεξετάζει τη στάση της για τα Στενά του Ορμούζ
10:24
Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ - Στο vouchers.gov.gr οι αιτήσεις
10:16
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: «Η κατάσταση είναι αφόρητη για τις ΗΠΑ, και δεν έχουμε καν αρχίσει»
10:10
Μαρινάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Δεν ήταν κακιά στιγμή, αλλά στυγνό έγκλημα»
10:05